OBAVIJEST – Tradicionalni susret “Nitko ne smije biti sam”

Datum objave: 10. 11. 2020. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Ove će godine izostati ručak i druženje u sklopu tradicionalnog susreta “Nitko ne smije biti sam” koji se svake godine održava u prosincu u organizaciji Grada Požege za stanovnike starije od 70 godina koji su ostali bez supružnika. Za prigodni dar, građani se trebaju prijaviti u Gradsku kuću do 4. prosinca 2020. godine.

Sukladno Odlukama Stožera civilne zaštite RH o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, a vezano za sprječavanja širenja zaraze koronavirusom, nismo u mogućnosti organizirati tradicionalni susret Nitko ne smije biti sam koji se svake godine održava u prosincu u ogranizaciji Grada Požege, stoji u priopćenju iz Grada.

Prigodno druženje i ručak ove će godine nažalost izostati, dok se za prigodni dar svi stanovnici Grada Požege stariji od 70 godina koji su ostali bez supružnika trebaju prijaviti u Grad Požegu do 04. prosinca 2020. godine i to ispunjavanjem  OBRASCA kojega potom trebaju predati osobno u Gradsku kuću (Trg Sv. Trojstva 1), dostaviti poštom ili putem email mihaela.pacarek@pozega.hr.

TEKST: S. P./Grad Požega       FOTO: S. P. (arhiv)

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn