TRADICIONALNI SUSRET – Gradonačelnica Pleternice Marija Šarić na druženju s novinarima

Datum objave: 30. 1. 2023. | Kategorija: Društvo

PLETERNICA – Gradonačelnica Marija Šarić organizirala je danas tradicionalno druženje s novinarima u Pleternici u restoranu Klas. “Vi ste glas koji širi informacije o svemu što radimo, poveznica između nas i građana. Bitne su nam i vaše konstruktivne kritike i prijedlozi koje uvijek rado prihvaćamo jer to nam pomaže da kvalitetnije radimo u narednom periodu,” rekla je gradonačelnica.

Ručak s novinarima uz blagdan Svetog Franje Saleškog, druženje koje organizira Grad Pleternica, pleternička je tradicija koja je davno uspostavljena. No ove godine gradonačelnica Marija Šarić i njeni suradnici zamjenik Domagoj Katić i ravnateljica Javne ustanove Pleternica Jasna Hoffmann novinare su dočekali u Interpretacijskom centru Muzej bećarca. “Muzej je gotov, spreman je, ima puno raznih sadržaja, multimedije, obavit ćemo još neke detalje i testiranja i u narednih 10-15 dana bit će otvorenje” naglasila je gradonačenica. Stoga su novinari, poštujući želju domaćina, iako teška srca, fotoaparate ostavili ovog puta po strani. Neka otvorenje bude pravo iznenađenje za sve.

Gradonačelnica zahvalila je  predstavnicima medija na dobroj suradnji sa željom da se takva suradnja nastavi i u budućem razdoblju. “Nastavila sam tradiciju susreta s novinarima preuzetu od mojih prethodnika jer smatram kako je to lijepa prilika da se nađemo svi zajedno, ali prvenstveno da vam se zahvalim jer ste upravo vi onaj glas koji širi informacije o svemu što radimo, poveznica između nas i građana. Hvala vam na svakoj objavi s našeg područja, nama je vrlo bitno da surađujemo s vama, ali isto tako bitne su nam i vaše konstruktivne kritike i prijedlozi koje uvijek rado prihvaćamo jer to nam pomaže da kvalitetnije radimo u narednom periodu,” rekla je gradonačelnica.

“Očekujem s nestrpljenjem vaše reakcije, kako na Muzej bećarca tako i na sve projekte koje pripremamo u narednom periodu. Ono što je Grad Pleternica radio u proteklom periodu to je pripremanje projektne dokumentacije za nove projekte. Godina iza nas bila je godina u kojoj nismo imali puno natječaja za europska sredstva ali smo iskoristili vrijeme da pripremimo glavne projekte, građevinske dozvole i spremno očekujemo nove europske omotnice. Neki natječaji su već pušteni, spremamo neke turističke objekte, centar za starije i brojne sadržaje koji će privući novu strukturu posjetitelja u Pleternicu, poput našeg Muzeja bećarca, koji će boraviti ovdje više dana, jesti, piti spavati i time potaknuti razvoj i umreženost lokalne zajednice. ” naglasila je gradonačelnica.

TEKST: S. Pok                    FOTO: D. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn