TRADICIONALNI OBILAZAK – Gradonačelnik Puljašić i župan Tomašević posjetili dežurne službe u novogodišnjoj noći

Datum objave: 31. 12. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – U novogodišnjoj noći zaposlenike dežurnih službi posjetili su požeško-slavonski župan Alojz Tomašević i požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

Gradonačelnik i župan posjetili su dežurne ekipe Ravnateljstva civilne zaštite, DVD Požega i JVP Požega, Zavoda za hitnu medicine, HEP-a, Policijske uprave Požeško-slavonske, Tekije, Vojarne 123. Brigade te hitni prijem Opće županijske bolnice Požega. Čelnici Grada i Županije djelatnicima žurnih službi zaželjeli su mirnu noć, ali i mirnu i sretnu 2020. godinu.

“Želja nam je da sve dežurne službe imaju što manje posla u ovoj noći, ali ako bude potrebe, znamo da su svi oni spremni za akciju i nužne aktivnosti. Uz novogodišnje čestitke svima njima i njihovim obiteljima izražavam i želju da godinu 2020 učinimo još boljom u smislu da potporu njihovom radu, posebice onu financijsku podignemo na još višu razinu,” rekao je župan Tomašević.

“Ovo je još jedan dan kada obilazimo ljude koji brinu o nama 24 sata dnevno, 365 dana u godini i ovim putem im zahvaljuemo na njihovoj predanosti tom poslu, na brizi o našim sugrađanima, posebice onima u potrebi. Uvjeren sam kako ćemo se doista svi zajedno pobrinuti da im omogućimo što kvalitetnije uvjete rada, što kvalitetniju materjalnu i stručnu osposobljenost. A kada je riječ o poslu – želim im što manje posla, što više vježbe te i svima mir i blagostanje u novoj 2020. godini,” rekao je gradonačelnik Darko Puljašić.

TEKST: S. Pok     FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn