TEKIJA D.O.O. POŽEGA – Za novog direktora izabran Ante Bekić, dosadašnji direktor Komunalca Požega

Datum objave: 30. 10. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Na danas održanoj sjednici Skupštine tvrtke Tekija d.o.o. Požega za novog direktora te tvrtke izabran Ante Bekić još uvijek aktualni direktor požeškog Komunalca. Bekić će naslijediti Antu Kolića koji je otišao u mirovinu, a na toj funkciji je bio od 1991. godine.

Novoizabranom direktoru Tekije d.o.o. Anti Bekiću prvo radno mjesto, nakon završenog Fakulteta strojarstva bilo je upravo u toj tvrtki gdje je bio zaposlen od 1996. godine i to radnom mjestu inženjera pripravnika da bi nakon toga postao voditelj Odjela za vodoopskrbu.

U Tekiji d.o.o. Bekić je napredovao i postao rukovoditelj Komunalnog sektora na kojem je radom mjestu bio do 2014. godine. Razdvajanjem Tekije d.o.o. i odvajanjem vodnih i komunalnih poslova odnosno osnutkom tvrtke Komunalac Požega d.o.o. Ante Bekić imenovan je za direktora koju funkciju je obavljao sve do današnje odluke.

Zbog odlaska Ante Bekića s direktorske funkcije iz Komunalca Požega ovih se dana očekuje da će ta tvrtka dobiti novog direktora. Tu bi odluku trebao donijeti Nadzorni odbor Komunalca na svojoj prvoj sjednici.

TEKST: S.P./ D. K.         FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn