TEKIJA D.O.O. – Obavijest korisnicima vodnih usluga s područja Grada Kutjevo i Općina Kaptol i Velika

Datum objave: 23. 10. 2020. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Tekija d.o.o. obavještava korisnike vodnih usluga s područja Grada Kutjevo te Općina Kaptol i Velika da je došlo do tehničke pogreške prilikom tiskanja obračunskih i akontativnih uplatnica koje su im dostavljene na kućne adrese dana 22. i 23. listopada 2020. godine. Navedene uplatnice treba zanemariti, kažu iz Tekije. Zbog navedenih tehničkih poteškoća doći će do kašnjenja s dostavom uplatnica i ostalim korisnicima. Obavijest odnosimo u cijelosti:

Obavještavamo korisnike vodnih usluga s područja Grada Kutjevo te Općina Kaptol i Velika da je došlo do tehničke pogreške prilikom tiskanja obračunskih i akontativnih uplatnica koje su im dostavljene na kućne adrese dana 22. i 23. listopada 2020. godine. Molimo Vas da navedene uplatnice zanemarite i ne vršite plaćanje istih. U najkraćem roku na Vaše kućne adrese biti će dostavljene nove, ispravljene uplatnice po kojima će se vršiti plaćanje isporučenih vodnih usluga.
Ovim putem se ispričavamo zbog nastale pogreške u informatičkoj pripremi spomenutih uplatnica na koje TEKIJA d.o.o. nije mogla pravovremeno utjecati.

Također, ovim putem obavještavamo i sve ostale korisnike naših usluga iz drugih jedinica lokalne samouprave na našem vodouslužnom području, da će doći do kašnjenja s dostavom uplatnica zbog navedenih tehničkih poteškoća.

U slučaju eventualnih nejasnoća i daljnjih potrebnih pojašnjenja, molimo Vas da nas kontaktirate na brojeve telefona: 034/312-470 (Odjel računovodstva i financija) i 034/312- 469 (Odjel komercijalnih poslova) ili na e-mail info@tekija.hr.

IZVOR: tekija.hr

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn