TEHNOLOŠKI INKUBATOR NG – Pokrenuti poslovanje u opremljenom uredu ili proizvodnom pogonu nikad nije bilo lakše

Datum objave: 30. 6. 2020. | Kategorija: Gospodarstvo

NOVA GRADIŠKA – Tehnološki inkubator Nova Gradiška, prvi poslovni subjekt na ovim područjima koji ima za cilj potaknuti razvoj novih poduzeća stvaranjem svih nužnih preduvjeta za rad i pružiti podršku poduzetnicima u njihovu poslovanju, uskoro otvara svoja vrata. Povod je to objavljenog natječaja za zakup poslovnih prostora za ukupno 50 uredskih i proizvodnih jedinica.

“Tvornica za razvoj novih poduzetnika” u Industrijskom parku Nova Gradiška, Tehnološki inkubator, uskoro otvara svoja vrata. Riječ je o prvom poslovnom subjektu na ovim prostorima koji će nuditi uslugu virtualnog inkubatora posebno korisnog svima koji ne trebaju fizički ured, ali žele biti virtualni stanari s paketom brojnih pogodnosti, poput savjetodavnih usluga ili korištenja konferencijske dvorane. Izgradnjom tehnološkog inkubatora poduzetnici i svi oni koji planiraju poslovni pothvat dobit će priliku za razvoj poduzetništva uz sve stvorene nužne preduvjete za rad; olakšano poslovanje uz manje financijske troškove i osiguranu svu potrebnu uredsku, informatičku i komunalnu opremu, kao i svu stručnu podršku djelatnika. Najveći je to projekt u provedbi Industrijskog parka i partnera-Grada Nova Gradiška i Centra za razvoj Brodsko posavske županije, poduzetničko-infrastrukturna priča vrijedna gotovo 30 milijuna kuna u čije će se benefite uskoro moći uvjeriti svi zainteresirani.

S tim je ciljem 26.lipnja objavljen natječaj za zakup poslovnih prostora u Tehnološkom inkubatoru za ukupno 50 uredskih i proizvodnih jedinica. Poziv je to svim zainteresiranim tvrtkama koje žele početi poslovanje po najpovoljnijim uvjetima na tržištu da odaberu najbolji poslovni prostor za sebe i prijave se. Prostor Tehnološkog inkubatora Nova Gradiška ukupne površine 5.046m2 u potpunosti je opremljen potrebnom komunikacijskom i uredskom infrastrukturom, coworking prostorom, konferencijskom dvoranom, informatičkom učionicom te razvijenim poslovnim uslugama koje će biti na raspolaganju poduzetnicima. Sve dodatne informacije i natječajnu dokumentaciju možete dobiti na upit na broj telefona 035/ 359 910 ili 098 133 2381, e-mail: info@ipng.hr i na web stranici:www.tin.ipng.hr

TEKST: S. T.      FOTO: Ilustracija

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn