TATTOO VALENTINOVO – Tetoviranje u “Paris Texas salonu” ljubav je na prvi, drugi i zauvijek pogled

Datum objave: 31. 1. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Iz kreativne radionice požeškog tattoo majstora i inovatora Nikole Radmirovića stiže nova, kreativna i primamljiva ponuda – poklon bon za Valentinovo. Jer, vjerovali ili ne vjerovali u priče o ljubavi zauvijek jedno je sigurno – tetovaža jest zauvijek.

“Jedni ga zovu Dan zaljubljenih, drugi Dan ljubavi, treći Valentinovo. No, kako god ga zvali, uskoro se bliži i uvijek je lijepo kada nas se netko na ovaj dan sjeti! Poklonite voljenoj osobi ljubav i uspomenu za cijeli život u obliku poklon bona za tetoviranje,” poziva Nikola.

Na spomen Valentinova reakcije su različite – od ostrašćenog odobravanja, šutljivog ignoriranja do ledenog gnušanja zbog “ljigave zapadnjačke novotarije”. Bilo kako bilo – Valentinovo je pred vratima, Nikolina ponuda dobra je prilika da ljubavi date neizbrisiv pečat.

Nemate nikog za “be my Valentine”? Nema veze, sebe volite sigurno, još ako volite “tintu” i želite nešto trajno, jedinstveno i samo vaše – evo prilike. Jer tetoviranje kod Nikole, u vrhunskim profesionalnim uvjetima, uz prepoznatljivu umjetničku i zanatsku izvrsnost, uz ushit kad pogledate učinjeno – ljubav je na prvi, drugi i zauvijek pogled.

TEKST: S. P.      FOTO: Paris Texas Tattoo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn