SVI SMO UZ TEBE HRVA 3 – Streetball, nogomet, dobra mjuza, dobra volja i dobre vibracije

Datum objave: 15. 6. 2018. | Kategorija: Sport

PP 1

NOVA GRADIŠKA – Košarkašku loptu u ruke i u subotu, 16.lipnja, u Novu Gradišku, na terene „Sportskog centra Ivo Petranović“!  Vrijeme je za treće izdanje Streetball turnira Svi smo uz tebe Hrva, jedinstvenu priču u organizaciji KK Strmac za pomoć teško stradalom suigraču i prijatelju Hrvoju Modriću.

Nakon početka 2015., o kojem su, zbog humanosti, posebnosti i spontanosti, pisali i „ uživo“ izvijestili i brojni nacionalni mediji,  jedinstveni čin prijateljstva i veličine sporta pod nazivom „Svi smo uz tebe Hrva“ izrastao je u sjajno organiziranu cjelodnevnu košarkaško-glazbenu priču koju prepoznaje sve više sudionika. Bit će tako i ove godine, u subotu, 16.lipnja, kada će se, u organizaciji Košarkaškog kluba Strmac, na terenima „Sportskog centra Ivo Petranović“ u Novoj Gradiški, po treći puta, okupiti ekipa na jedinstvenom streetball turniru za pomoć teško stradalom suigraču i prijatelju, Hrvoju Modriću. Humanitarno-sportski event, na koji se ove godine prijavio dvoznamenkasti broj ekipa, počet će u prijepodnevnim satima košarkaškim dvobojima na terenima „Sportskog centra Ivo Petranović“ , a onda se preseliti na Ljetnu pozornicu, zbog druženja i zagrijavanja za zajedničko praćenje utakmice s Nigerijom.

Uz klopu i cugu, štimung će upotpuniti i mjuza, prije, poslije i između tekme-Gotex, Mr.Spinoza i Kandžija. Za vrijeme trajanja turnira u središtu grada bit će organizirana prodaja majica s printom događaja uz bogatu tombolu u kojoj mogu sudjelovati svi, do isteka zaliha, a sve prikupljeno je, naravno, namijenjeno pomoći u liječenju Hrvoja Modrića, košarkaša KK“Strmac“, stradalog na utakmici 2014., danas, u invalidskim kolicima, potpuno ovisnog o tuđoj pomoći.Tražite li sadržajnu, zabavnu i ispunjujuću subotu, košarkašku loptu u ruke i u Novu Gradišku na dan ispunjen streetball-om, nogometom, dobrom mjuzom, dobrom voljom i dobrim vibracijama. „Svi smo uz tebe Hrva“
PP2
TEKST: S. T.      FOTO: plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn