SVEČANA PROMOCIJA – Promovirana druga generacija prvostupnika izvanrednog studija sestrinstva u Novoj Gradiški

Datum objave: 30. 6. 2020. | Kategorija: Društvo

NOVA GRADIŠKA – Izvanredni studij sestrinstva u Novoj Gradiški, Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo u sastavu osječkog Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, promovirao je drugu generaciju prvostupnika, pohvalivši se njima, u skladu s epidemiološkim mjerama, ali i punim pravom, na svečanosti upriličenoj na središnjoj gradskoj pozornici.

Druga generacija prvostupnika i prvostupnica izvanrednog studija sestrinstva u Novoj Gradiški, Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo u sastavu osječkog Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, fakultetske će godine pamtiti po neuobičajenom završetku-svečanoj promociji upriličenoj na središnjoj gradskoj pozornici. S punim pravom, iako je razlog nešto prozaičniji od proslave znanja i odnosi se na epidemiološke preporuke vezane uz epidemiju koronavirusa. Uz brojnu snažnu potporu roditelja, obitelji i prijatelja, prvostupnike su na svečanosti promovirali prof. dr.sc. Branko Dmitrović, prodekan za nastavu i studente, prof. dr.sc. Davorin Đanić, voditelj diplomskog sveučilišnog studija te izv. prof.dr.sc. Blaženka Miškić.

Iskrene čestitke svojim studentima, uz želju da nastave daljnje usavršavanje, svojim je studentima uputio prof.dr.sc.Davorin Đanić, voditelj diplomskog sveučilišnog studija, jedan od top hrvatskih liječnika, ugledni otorinolaringolog, predsjednik Katedre za otorinolaringologiju i maksilofacijalnu kirurgiju Medicinskog fakulteta u Osijeku, rukovoditelj Odjela za bolesti uha, nosa i grla i kirurgiju glave i vrata Opće bolnice «Dr. Jospi Benčević» Slavonsku Brod, rodom Novogradiščanin. “Zahvaljujući njima, upravo promoviranoj generaciji prvostupnika sestrinstva, kvaliteta zdravstvene njege i liječenja bit će na puno višoj razini nego što je to bila do sad. „ rekao je prof.dr.sc. Davorin Đanić. Uspjeh prvostupnika osobnim je dolaskom pozdravio i gradonačelnik Nove Gradiške, saborski zastupnik Vinko Grgić.

TEKST: S. T.        FOTO:radioprkos

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn