SVATKO MOŽE POMOĆI – Auto moto centar Nova Gradiška djelatnicima Opće bolnice donirao 100 majica

Datum objave: 01. 4. 2020. | Kategorija: Društvo

NOVA GRADIŠKA – Solidarnost, empatija i spremnost na pomoć onima kojima je to najpotrebnije, vrline su koje najviše do izražaja dolaze u kriznim vremenima. Potvrdili su to djelatnici Auto moto centra Nova Gradiška doniravši 100 majica djelatnicima novogradiške Opće bolnice.

U kriznim vremenima poput ovih u kakvim se trenutno zbog pandemije koronavirusa nalazi čitav svijet, na testu je, prije svega, ljudskost. Stoga do izražaja posebno dolaze vrline poput solidarnosti, empatije i spremnosti na pomoć onima kojima je to najpotrebnije. Na sreću, takvim primjerima, svjedočimo iz dana u dan. Potvrdili su to i djelatnici Auto moto centra Nova Gradiška, svjesni kako svatko može pomoći, čak i sa sitnicom.

Ponukani situacijom u brojnim bolnicama koje muku muče s nedostatkom opreme, odlučili su pomoći djelatnicima Opće bolnice Nova Gradiška donacijom 100 bijelih pamučnih majica. Kako se nakon svakog kontakta s pacijentima za koje se sumnja da su zaraženi virusom COVID 19, zaposleni u zdravstvu moraju presvlačiti, u Auto moto centru Nova Gradiška vjeruju da su im ovom gestom bar malo olakšali rad i zahvalju na poslu koji obavljaju na dobro svih nas.

TEKST: S. T.           FOTO: AMC NG

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn