STRUČNI SKUP – „Inovativni pristup održivom razvoju lokalne zajednice“

Datum objave: 06. 4. 2023. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Fakultet turizma i ruralnog razvoja, Požeško-slavonska županija, Regionalni koordinator razvoja Požeško-slavonske županije, i Savjet mladih Požeško-slavonske županije  organiziraju  Stručni skup pod nazivom „Inovativni pristup održivom razvoju lokalne zajednice“ koji će se održati 11. travnja u prostoru Fakulteta, Vukovarska ul. 17, Požega

Na stručnom skupu predstavit će se projekti s područja županije koji će imati pozitivan utjecaj na gospodarski razvoj, turističku ponudu i  kvalitetu života stanovnika županije. Na skupu se može saznati kakav turistički potencijal međunarodnog značaja postoji u ovom kraju, što je to Centar umjetne inteligencije i na koji način djeluje te kako su privatni poduzetnici realizirali svoje projekte.

Osim mogućnosti financiranja iz EU fondova za jedinice lokalne i regionalne samouprave, teme će biti orijentirane i na poduzetnike u Požeško-slavonskoj županiji što čini ovaj skup zanimljivim za sve uključene strane.Osim toga, sudionici će imati priliku sudjelovati u panel raspravi s predstavnicima iz javnog i privatnog sektora, gdje će moći podijeliti svoja iskustva i postavljati pitanja.

TEKST: S. P.                FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn