STRAVIČAN ZLOČIN U ĐAKOVU – Ubio socijalnu radnicu i teško ranio njenog kolegu

Datum objave: 09. 7. 2019. | Kategorija: Crna kronika

ĐAKOVO – U Đakovu je došlo do oružanog napada na dvoje djelatnika sustava socijalne skrbi, socijalnu radnicu i pravnika. Socijalna radnica je poginula na mjestu, a pravnik je teško ranjen.Do pucnjave je došlo u utorak oko podneva u đakovačkom Centru za socijalnu skrb, nakon koje se jedan muškarac biciklom udaljio s mjesta događaja, izvijestila je policija, a javlja Jutarnji.hr/

Prema neslužbenim informacijama, počinitelj je korisnik Centra za socijalnu skrb, koji se navodno liječio na psihijatriji, a kojem je oduzeta poslovna sposobnost te mu je ubijena socijalna radnica bila skrbnica. Do pucnjave je došlo u utorak oko podneva u đakovačkom Centru za socijalnu skrb, nakon koje se jedan muškarac biciklom udaljio s mjesta događaja, izvijestila je policija, a javlja Hina.

Osumnjičeni za ubojstvo ubrzo nakon što je ispalio hice u djelatnike Centra za socijalnu skrb pobjegao je s mjesta događaja te se za njim još uvijek traga, zbog čega je Đakovo praktički pod opsadnim stanjem. Navodno se napadač biciklom udaljio s mjesta događaja.

Neslužbeno se doznaje i kako je po dolasku u Centar za socijalnu skrb spominjao Gradsku upravu grada Đakova, a nakon što je to došlo do gradonačelnika Mladena Mandarića, ovaj je odlučio i prije kraja radnoga vremena iz sigurnosnih razloga sve djelatnike poslati kući. Počinitelj je navodno osoba pod skrbništvom Centra, što znači da mu je oduzeta poslovna sposobnost. Navodno se radi o osobi koja je liječena na psihijatriji.

IZVOR:jutarnji.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn