STOŽER CZ GRADA NOVA GRADIŠKA – Podaci o privatnim smještajnim kapacitetima za prihvat raseljenih osoba

Datum objave: 22. 3. 2022. | Kategorija: Društvo

NOVA GRADIŠKA – Stožer CZ Grada Nova Gradiška uputio je zamolbu građanima koji imaju slobodne smještajne kapacitete i mogu ih ustupiti na raspolaganje za smještaj raseljenih osoba iz ratom zahvaćene Ukrajine, da dostave podatke o istim.

“Proteklih nekoliko tjedana svjedoci smo strašnih razaranja na područlju Ukrajine i velikog borja tragičnih sudbina ljudi koji su prisiljeni napustiti svoje domove. Za očekivati je da će uskoro uslijediti izbjeglički val prema svim Europskim zemljama, a također možemo očekivati kako će određeni broj raseljenih osoba doći i na područje naše Brodsko-posavske županije,” pojasnio je načelnik Stožera Marko Ćosić. “Naša je zadaća pružiti im potrebnu pomoć, prije svega osigurati liječničku skrb i topli dom” dodao je.

U skladu s navedenim, Stožer moli sve građane Nove Gradiške, a koji imaju slobodne smještajne kapacitete koje mogu ustupiti na raspolaganje u slučaju potrebe, da do petka 25. ožujka, do 10,00 sati dostave podatke o istim na e-mail; marko.cosic@novagradiska.hr ili na broj 091/3620126.

TEKST: S. P.            FOTO: novagradiska.hr

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn