STOŽER CZ BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE: 16 novih pozitivnih osoba u Brodsko-posavskoj županiji

Datum objave: 04. 9. 2020. | Kategorija: Društvo

SLAVONSKI BROD – U posljednjem 24-satnom razdoblju na području Brodsko-posavske županije evidentirano je 16 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2. Broj zaraženih osoba prema prebivalištu (grad/općina): grad Slavonski Brod (11), općina Donji Andrijevci (2) te po 1 osoba u općinama Sibinj, Gornja Vrba i Vrpolje.

Ukupan broj zaraženih osoba s prebivalištem na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije tako sada iznosi 425, dok je broj aktivnih slučajeva 117 (1 aktivna osoba više u odnosu na prethodni dan). Hospitalizirane su 3 osobe (1 osoba manje u odnosu na prethodni dan), nema hospitaliziranih osoba na respiratoru. Pod mjerom samoizolacije trenutno se na području Brodsko-posavske županije nalazi 679 osoba (71 osoba manje u odnosu na prethodni dan).

Stožer CZ Brodsko-posavske županije i nadalje poziva sve građane kao i organizatore javnih i privatnih okupljanja da se privremeno suzdrže od organizacije istih te na dosljedno pridržavanje mjera i provođenje Preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 ukoliko ih ipak organiziraju ili na njima sudjeluju. Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer jedino odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusom. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

IZVOR: Stožer CZ BPŽ

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn