STOŽER CIVILNE ZAŠTITE NG – Zabilježen povećan broj novooboljelih od covida

Datum objave: 04. 3. 2021. | Kategorija: Društvo

NOVA GRADIŠKA – Prema podacima kojima raspolaže gradski stožer, u ovom je trenutku u Općoj bolnici Nova Gradiška 20-ak novih covid pacijenata, što u referentnom razdoblju od 14. veljače do danas, upoznao je načelnik Stožera Marko Ćosić, na razini cijele županije predstavlja povećanje broja zaraženih od oko 30 do 40 posto.

S dugo čekanim otvaranjem terasa ugostiteljskih objekata i dolaskom ljepšeg vremena, na području grada Nova Gradiška posljednjih je dana zabilježen povećan broj oboljelih od covida. Želeći sugrađane upoznati s aktualnom javnozdravstvenom situacijom i još jednom apelirati na odgovorno ponašanje, članovi gradskog Stožera civilne zaštite održali su press konferenciju, prvu nakon 18. siječnja.
Iako su dolazak ljepšeg vremena i dugo čekano otvaranje terasa ugostiteljskih objekata, Novogradiščane na kratko podsjetili na vremena prije “novog normalnog”, relaksiranje epidemioloških mjera, dovelo je, čini se, i do povećanja broja oboljelih od covid virusa na području Grada. Želeći još jednom apelirati na odgovorno ponašanje, s javnozdravstvenom situacijom u Gradu upoznao je načelnik Stožera Marko Ćosić.

Iako je, što zbog zakona o zaštiti osobnih podataka, što zbog nedovoljno ažurne komunikacije sa županijskim stožerom, na što će Novogradiščani upozoriti i službenim dopisom, sve još uvijek na razini informacije, prema podacima kojima raspolaže gradski stožer, u ovom je trenutku u Općoj bolnici Nova Gradiška 20-ak novih covid pacijenata, što u referentnom razdoblju od 14. veljače do danas, upoznao je načelnik Ćosić, na razini cijele županije predstavlja povećanje broja zaraženih od oko 30 do 40 posto.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn