SPRIJEČILI “CIPELARENJE” – Novogradiški policajci spriječili teže ozljeđivanje muškarca

Datum objave: 09. 8. 2023. | Kategorija: Crna kronika

NOVA GRADIŠKA – Policijski službenici protiv 31-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu Stalnoj službi u Novoj Gradiški zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Tjelesna ozljeda

Prilikom redovite ophodnje dana 8. kolovoza, u 23.45 sati, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, na parkiralištu u Gundulićevoj ulici, uočili su mušku osobu koja nogama udara drugu mušku osobu, a koja leži na tlu.Policajci su odmah izdali upozorenje počinitelju da prestane na što se isti oglušio i nastavio sa udaranjem, no policajci su spriječili daljnje „cipelarenje“. Nad počiniteljem su uporabili sredstva prisile (sredstva za vezivanje) i priveli ga u policijsku postaju.

Utvrđeno je da se radi o 31-godišnjaku koji je nogama po tijelu udarao 60-godišnjaka zbog narušenih međuljudskih odnosa od ranije. Alkotestom je u organizmu 31-godišnjaka očitana koncentracija alkohola od 1,26 promila, a kod 60-godišnjaka 1,20 promila. Zdravstveni djelatnici su u policijskoj postaji pregledali 31-godišnjaka i potvrdili da nema tjelesnih ozljeda te da je sposoban za daljnji postupak u policijskoj postaji. Ozlijeđenom 60-godišnjaku je pružena liječnička pomoć u bolnici u Novoj Gradiški gdje je konstatirano da je lakše ozlijeđen te je pušten kući.

Policijski službenici protiv 31-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu Stalnoj službi u Novoj Gradiški zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Tjelesna ozljeda.

TEKST: S. P./ PU BP               FOTO: Ilustracija

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn