SPORTSKE IGRE MLADIH U PSŽ – Otvorene prijave za sve natjecatelje malonogometnih turnira

Datum objave: 09. 6. 2020. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Otvorene su prijave za malonogometne ekipe koje žele sudjelovati u ovogodišnjem turniru Coca- cola Cup koji se u Hrvatskoj organizira u sklopu sportskih igara mladih. Ekipe se mogu prijaviti u dvije kategorije, a po prvi puta održava se natjecanje i za djevojčice – najavio je koordinator Sportskih igara mladih za Požeško-slavonsku županiju prof. Alen Ivanović.

Turnir u malom nogometu Coca-Cola Cup koji se organizira u Hrvatskoj u sklopu Sportskih igara mladih već sedam godina, u Požeško-slavonskoj županiji prisutan je petu godinu zaredom, a kvalifikacijski turniri održavali su se dosad u 11 županijskih osnovnih škola. Ove godine zbog situacije s koronavirusom nije bilo međurazrednih natjecanja po školama pa će se kvalifikacijski turniri održati u tri grada Požeško-slavonske županije – Požegi, Pakracu i Pleternici i to od 12. do 15. lipnja, a finalni turnir je 16. lipnja u Požegi.

“Ekipe mogu se prijaviti putem internetske stranice www.igremladih.hr/ u dvije muške dobne kategorije: 2005. godište i mlađi i 2002. godište i mlađi, te po prvi put i djevojčice 2005. godište i mlađe koje nastupaju odmah na finalnom turniru. Svaka ekipa treba 10 igrača, a poznati Poznati su datumi održavanja kvalifikacijskih turnira koji će se održavati s početkom u 9 sati. U Požegi 12. lipnja (petak) malonogometni turnir održat će se na Sportsko-rekreacijskom centru, a u Pakracu 13. lipnja (subota) na malonogometnom igralištu pored dvorane Srednje škole, te u Pleternici 15. lipnja (ponedjeljak) u sportskoj dvorani Osnovne škole fra Kaje Adžića. Pobjednici ovih kvalifikacijskih turnira nastupaju 16. lipnja (utorak), s početkom u 9 sati, na finalnom turniru u Požegi, na Sportsko-rekreacijskom centru, na terenu s umjetnom travom,”najavio je Ivanović.

Pobjednici u sve tri kategorije nastupit će 15. srpnja na finalnom državnom natjecanju u Splitu, a bit će im osiguran prijevoz i smještaj. “Pohvalio bih Grad Požegu koji podržao i ovogodišnje izdanje sportskih igara mladih. To su susreti na kojima sudjeluje i više do 30 tisuća djece iz cijele Hrvatske. Prijašnjih godina imali smo izvrsne rezultate na državnoj pa čak i međunarodnoj završniic i ne sumnjam da će i ove godine turnir biti kvalitetetan te da ćemo na najbolji način prezentirati naš grad i županiju,” zaključio je Ivanović.

TEKST: S. P.       FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn