SOS DJEČJE SELO HRVATSKA – Priključite se online kampanji #citajdoma i pomozite djeci u SOS dječjim selima

Datum objave: 21. 4. 2020. | Kategorija: Društvo

SOS Dječje selo Hrvatska pokrenulo je online kampanju #citajdoma čiji je cilj svoj djeci u Hrvatskoj, koja su u svojim domovima, uljepšati dan čitanjem priča te pozvati građane da donacijom od 10 HRK pomognu u stvaranju sigurnog doma za svako dijete. To mogu učiniti slanjem SMS poruke sadržaja ‘10’ na broj 705103.

Poziv svim ljubiteljima dječjih priča, koji maštom žele pomoći djeci prikratiti i obogatiti vrijeme u ovim teškim trenucima, uputila je i SOS mama iz SOS Dječjeg sela Lekenik. I naša djeca u Selima, kao i sva djeca svijeta, trenutno zbog suzbijanja širenja koronovirusa vrijeme provode u SOS kućama gdje, pored svakodnevnih obveza i raznih aktivnosti, često čitaju knjige. Svatko može snimiti svoju omiljenu priču, objaviti ju na društvenim mrežama koristeći #citajdoma i priključiti se akciji. Tijekom četiri tjedna kampanje želja nam je pozitivnom energijom i dječjim pričama ispuniti društvene mreže te razveseliti baš svako dijete i obitelj u Hrvatskoj, a i šire.

Na čitanje priča i bajki pozvane su i brojne poznate osobe iz javnog života, a svoje omiljene priče već su snimili Nevena Rendelli, Vanda Winter, Ecija Ojdanić, Domagoj Jakobović Ribafish, Pamela Ramljak, Mirna Maras, Renata Belc Krog, Ivana Pevec i Jelena Veljača.

Počevši od sutra, SOS Dječje selo Hrvatska snimke poznatih osoba objavljivat će svakoga dana u 18 sati (osim nedjelje) na svojim Instagram , Facebook i YouTube kanalima kako bi ih sva djeca mogla poslušati. Stoga pozivamo roditelje da nas prate i pronađu priče koje će razveseliti njihove najmilije.

IZVOR: SOS DSH

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn