SMOTRA ZIMSKE SLUŽBE U PSŽ – Snijeg neće iznenaditi Županijsku upravu za ceste

Datum objave: 23. 11. 2022. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Obavljena je smotra zimske službe, vozila, strojeva i opreme koja će održavati županijske i državne ceste na području Požeštine. Mjesto pripravnosti obišla je požeško-slavonska županica Antonija Jozić s v.d. ravnateljicom županijske uprave za ceste Požeško-slavonske županije Ivonom Matačić te predstavnicima Policijske uprave požeško-slavonske.

“Kao zimska služba započeli smo s radovima postavljanja prometnih znakova i snježnoga kolja. S 15.studenim stupili smo u prvi stupanj pripravnosti. Trenutno na skladištu imamo 400 tona soli za državne i županijske ceste. Spremni smo za prve minuse i potrebite aktivnosti,”rekao je predstavnik tvrtke PZC d.o.o Tomo Opačak.

V.d. ravnateljica Županijske uprave za ceste Požeško-slavonske županije Ivona Matačić naglasila je kako su dežurstva 24 sata na svim mjestima pripravnosti i to četiri vozila u Požegi i dva u Pakracu.

Požeško-slavonska županica Antonija Jozić izrazila je veliko zadovoljstvo zbog smotre vozila “Kao i svake godine Županijska uprava za ceste, sukladno zakonskim propisima, spremna je za zimsku službu. Obzirom da je prošli tjedan smotra izvršena u Brodsko-posavskoj županiji mi smo odlučili isto ovdje napraviti u Požegi odakle idemo sada i za Pakrac. Niti u kojem slučaju snijeg neće iznenaditi Županijsku upravu za ceste, vozila, oprema i ljudstvo su ovdje. Građani mogu biti zadovoljni”rekla je županica Jozić.

TEKST: S. P.              FOTO: D. K.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn