SLAVONIJA BRINE O KVALITETI – Konferencija “Dani kvalitete u turizmu u destinaciji Zlatna Slavonija”

Datum objave: 16. 2. 2020. | Kategorija: Gospodarstvo

POŽEGA – U organizaciji Turističke zajednice Grada Požege, 19. i 20. veljače 2020. u Županijskoj komori Požega na adresi Vukovarska ulica 6 održat će se Konferencija “Dani kvalitete u turizmu u destinaciji Zlatna Slavonija”. Konferencija je osmišljena kao putokaz brendiranja kvalitete u turizmu, odgovornog i održivog turizma u destinaciji Zlatna Slavonija.

Projekt IQM Destinacija Zlatna Slavonija u kojem sudjeluju gradovi Požega, Pakrac, Pleternica, Lipik, Kutjevo, Općina Velika i sve turističke zajednice u Požeško-slavonskoj županiji obuhvaća 99 subjekata u prvoj fazi provedbe. Financiran je od strane Hrvatske turističke zajednice i Ministarstva turizma, a na samoj konferenciji dodjelit će se certifikati te će se održati edukacija za sve sudionike projekta u trajanju od dva dana na temu “Dani kvalitete u turizmu u destinaciji Zlatna Slavonija”.

Konferencija započinje u 10 sati, a sudjelovat će Silvija Podoljak, direktorica TZ Požega, Đurđica Šimićić (Fell IQM) koja će prezentirati rezultate projekta, Anamarija Cicarelli iz Interligo d.o.o. koja će prezentirati Izazove i uspjeh privatnog smještaja u Zlatnoj Slavoniji, zatim Pero Matić iz Dokumentalist Dubrovnik koji će govoriti o Financijama i ulaganju u turizam Zlatne Slavonije. Anamarija Pažin Morović iz Beauty bar j.d.o.o. upoznat će sudionike s Aromaterapijom u Zlatnoj Slavoniji, dok će dr.sc. Izidora Marković Vukadin iz Instituta za turizam pričati o Mjerenju indikatora održivog razvoja.

Drugog dana konferencije Đurđica Šimičić (Feel IQM) govorit će o Novim turističkim proizvodima za Zlatnu Slavoniju, a Vedran Pražen iz Smartinga upoznat će sudionike s praktičnim savjetima u digitalnom marketingu. Anamarija Cicarelli malim iznajmljivačima ponudit će praktične savjete te će na kraju biti prezentirani planovi za nastavak projekta u 2020. godini. Konferenciju će diskusijom zaključiti direktorica turističkog ureda Turističke zajednice Grada Požege.

TEKST: S. P.       FOTO:TZGP

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn