SJEDNICA GSV BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE – O Proračunu i rebalansu

Datum objave: 15. 12. 2020. | Kategorija: Društvo

SLAVONSKI BROD – Članovi Gospodarsko-socijalnog vijeća Brodsko posavske županije, uz pridržavanje preporučenih epidemioloških mjera, održali su sjednicu s ciljem rekapitulacije aktualne 2020. i planiranja rada u 2012. godini.

Unatoč epidemiji, članovi Gospodarsko socijalnog vijeća Brodsko posavske županije, radnom su sjednicom, rekapitulirajući aktualnu, 2020., planirajući, istovremeno, rad u slijedećoj, zaključili ni malo optimističnu godinu. U skladu s predloženim dnevnim redom na kojem se našlo davanje mišljenja o Prijedlogu izmjena i dopuna županijskog proračuna za 2020. i 2021. godinu, članovi Vijeća jednoglasno su podržali predloženi dokument kao i njegov rebalans, svjesni činjenica i okolnosti na temelju kojih je proračun izrađen, te usvojili i Prijedlog programa rada GSV-a za 2021. godinu.

Prema programu rada GSV će tijekom mjeseca svibnja i lipnja iduće godine razmatrati informacije o nezaposlenosti i zapošljavanju u Brodsko-posavskoj županiji u 2020. godini, kao i Izvješća o izvršenju Proračuna BPŽ u 2020. s prijedlogom godišnjeg izvještaja o izvršenju. Na dnevnom redu GSV-a u mjesecu srpnju naći će se točka Razmatranje Izvješća o stanju u poljoprivredi na području Brodsko-posavske županije u 2020. , dok će se o Analizi poslovanja gospodarstva Brodsko-posavske županije u 2020. s dostupnim pokazateljima za 2021. raspravljati u rujnu iduće godine. Za rujan je predviđeno i Razmatranje izvješća o izvršenju Proračuna Brodsko-posavske županije u razdoblju od 1. siječnja do 30. lipnja, dok će GSV svoje mišljenje o Prijedlogu proračuna Brodsko-posavske županije za 2022. dati u prosincu 2021. godine, kada će raspravljati i o Planu razvoja Brodsko-posavske županije za razdoblje od 2021. do 2027. godine.

Sjednica je zaključena imenovanjima novih čelnih ljudi GSV-a-predsjednice Ankice Vidaković kao predstavnice HUP-a, te potpredsjednika Stjepana Bošnjakovića, u ime Brodsko posavske županije i Nade Lovrić kao predstavnice Sindikata.

TEKST: S. Tarbuk     FOTO: BPŽ

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn