SIMPLY THE BEST – Eko etno salaš SAVUS nagrađen u kategoriji NOVI PROJEKT U TURIZMU

Datum objave: 14. 11. 2019. | Kategorija: Gospodarstvo

SLAVONSKI BROD- Eko etno salaš Savus dobitnik nacionalne godišnje nagrade Simply the Best u kategoriji novi projekt u turizmu. Nagrada je uručena u četvrtak, 14.11. 2019. g. na prigodnoj svečanosti koja  se u okviru 21. poslovno turističke burze PUT održala  u hotelu Labineca u Gradacu.

Ovu nagradu, za kreativnost, inovativnost, razvoj i unapređenje turističke ponude destinacije, tradicionalno dodjeljuju UHPA – Udruga hrvatskih putničkih agencija i turistički časopis Way to Croatia. Nagradu je primio gospodin Ivan Bogović, vlasnik Eko etno salaša Savus.

Na 21. Međunarodnoj poslovnoj burzi su sudjelovali Ivan Bogović – član Turističkog vijeća TZ Brodsko – posavske županije i član Sabora HTZ-a i Ružica Vidaković , direktorica ureda Turističke zajednice Brodsko – posavske županije. “Ujedno je ovo bila i prilika za sudjelovanje i promociju naše županije na poslovnoj radionici Workshop B2B budući su sudionici burze predstavnici mnogobrojnih agencija i djelatnici iz turističkog sektora,” naglasila je Ružica Vidaković.

Prijavljeno je 80 turističkih subjekata, odnosno oko 160 osoba za sudjelovanje na workshopu. Turistička zajednica Brodsko – posavske županije aktivno je sudjelovala u WORKSHOP B2B sa novim izdanjima tematskih kataloga pod nazivom „Udahni, okusi, doživi…..“(aktivni turizam, boravak u prirodi i eno gastro ponuda županije), ali i s kartama projekta Slavonia Bike koji je realiziran putem projekta Slavonia Bike uz potporu Ministarstva turizma.

TEKST: S. P.       FOTO: TZ BPŽ

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn