SIMPLY THE BEST – Čak tri dobitnika nacionalne turističke nagrade iz Brodsko-posavske županije!

Datum objave: 25. 11. 2021. | Kategorija: Gospodarstvo

SLAVONSKI BROD – Ove godine čak tri dobitnika nacionalne godišnje nagrade “Simply the best“ za postignuća u turističkoj djelatnosti dolaze iz Brodsko-posavske županije.Ovu nagradu za kreativnost, inovativnost, razvoj i unapređenje turističke ponude destinacije, tradicionalno dodjeljuju UHPA – Udruga hrvatskih putničkih agencija i turistički časopis Way to Croatia.

Brodsko-posavski dobitnicu su:
Ranč Ramarin – dobitnik nacionalne godišnje nagrade u kategoriji UGOSTITELJSTVO – objekti s ponudom smještaja i dodatnih sadržaja.
TZ Brodsko – posavske županije – dobitnik nacionalne godišnje nagrade u kategoriji PROMOCIJA I PROPAGANDA.
Sonja Zadravec iz Stupničkih Dvora – dobitnica nacionalne godišnje nagrade u kategoriji OSOBA – a dodjeljuje se za kreativnost i doprinos u razvoju turističke ponude destinacije.

“Ove nagrade su dokaz upornog i kontinuiranog rada svih turističkih djelatnika iz naše sredine koji posljednih godina, unatoč vrlo teškim uvjetima, vezanim uz pandemiju, neumorno rade na razvoju i promociji turizma u našoj županiji,” naglasila je direktorica TZ Brodsko-posavske županije Ružica Vidaković.  Nagrade će biti uručena na prigodnoj svečanosti u okviru službenog programa ovogodišnje 22.burze PUT. Burza će se održati od 23.-25.11.2021.u Crikvenici.

Turistička burza PUT je najstariji hrvatski B2B turistički susret kojeg organiziramo u suradnji s Udrugom hrvatskih putničkih agencija, a okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, pružatelja turističkih usluga, hotelijerstva i restoraterstva te sustava turističkih zajednica.

TEKST: S. P.              FOTO: TZ BPŽ

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn