SIGURNO U ŠKOLU S HAK-om – U novu školsku godinu s još jednom biciklijadom

Datum objave: 12. 9. 2019. | Kategorija: Društvo

NOVA GRADIŠKA – Povodom početka nove školske godine, Auto klub Nova Gradiška, 12. će godinu za redom organizirati tradicionalnu preventivno-edukativnu akciju namijenjenu najmlađim aktivnim sudionicima u prometu. Riječ je o manifestaciji “Sigurno u školu s HAK-om”, priči s tradicijom duljom od pola stoljeća, koja male i velike sudionike očekuje na poligonu Auto kluba Nova Gradiška , u petak 13.rujna.

I dok polazak u vrtić ili školu klinci i klinceze dočekuju uglavnom s nestrpljenjem i uzbuđenjem, za njihove roditelje riječ je o iznimno stresnom trenutku, jer vrijeme je to i novih opasnosti koje prijete sa svih strana. Prije svega, aktivno sudjelovanje u prometu. Želeći na to upozoriti vozače, kao i sve ostale sudionike, Auto klub Nova Gradiška i ove je godine, 12.put za redom, s prvim danima nove školske godine, organizirator preventivno-edukativne akcije “Sigurno u školu s HAK-om”.

Riječ je o manifestaciji s tradicijom duljom od pola stoljeća čiji je cilj skrenuti vozačima pozornost na djecu kao najranjivije sudionike u prometu, ali i educirati, prije svega prvašiće, kojima je, uz one još mlađe, vrtićarce, petogodišnjake, prvenstveno i namijenjena. Sjajna je to i zabavna priča kojoj se, iz godine u godinu, uz podršku mnogobrojnih roditelja, baka i djedova, pridružuje i sve veći broj malih i malo većih predškolaca i osnovnoškolaca, na biciklima, rolama i romobilima, zakazana za petak, 13.rujna od 17 sati na poligonu Auto kluba Nova Gradiška, u Kožarskoj ulici 2. Želite li se pridružiti akciji, organizator vas čeka s dobrodošlicom, napominjujući kako je, za razliku od prometala, jedino dobra volja obvezna. Stoga, vidimo se, na biciklu ili bez njega!

TEKST: S. T.      FOTO: plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn