SAVJET MLADIH POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE – Koordinirani rad pet Slavonskih savjeta

Datum objave: 28. 3. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Nakon potpisivanja sporazuma o suradnji pet Slavonskih savjeta mladih, predsjednici i predstavnici savjeta mladih sudjelovali su 25. ožujka na radnom sastanku u Brčko distriktu. Ispred savjeta mladih Požeško-slavonske županije sudjelovao je predsjednik savjeta Dario Ivković, predsjednik Savjeta mladih Brodsko-posavske županije Josip Jagodar i predstavnik Vukovarsko srijemske županije Slavko Grgić. 

U zgradi Vlade Brčko distrikta dočekala ih je Tea Ružić, članica Predsjedništva Vijeća mladih Brčko distrikta. Nakon sastanka u zgradi Vlade i dogovora oko buduće suradnje, članove Savjeta iz Hrvatske s članicom Predsjedništva Vijeća mladih primio je dr. Anto Domić, dogradonačelnik Brčko distrikta. Na sastanku je dogovorena buduća suradnja i uzajamna pomoć.

Drugi dan je održan je sastanak predsjednika županijskih savjeta mladih s područja pet slavonskih županija s predsjednikom uprave HŽPP-a Željkom Ukićem, ravnateljicom Ureda Uprave Mihaelom Tomurad Sušac, koordinatoricom za elektroničku komunikaciju i međunarodne odnose Sanjom Cvetković i zaposlenicom u PJ Prodaje HŽPP-a Antonijom Jugović.

Na sastanku se razgovaralo o suradnji između Savjeta mladih s područja 5 slavonskih županije i HŽPP-a. Savjeti mladih su se obvezali pomoći u popularizaciji željeznice te je dogovoreno potpisivanje sporazuma o suradnji u narednom periodu. Predsjednik uprave HŽPP-a izrazio je spremnost za nove projekte kojima će se omogućiti bolji uvjeti za mlade vezanih uz putnički promet.

Uz zadovoljstvo sastankom, novim idejama i projektima, predstavnici savjeta mladih predali su direktoru uprave opsežan popis prijedloga za poboljšanje putničkog prijevoza na hrvatskim željeznicama koji su prikupljeni proteklih nekoliko tjedana na području pet slavonskih županija.

IZVOR: Savjet mladih PSŽ

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn