SAVJET MLADIH GRADA POŽEGE – Potpisan Sporazum o suradnji sa SM Grada Vinkovaca

Datum objave: 10. 9. 2022. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Predsjednik Savjeta mladih Grada Požege Luka Hećimović i njegov zamjenik Zoran Jekić prisustvovali su 9. rujna potpisivanju Sporazuma o prijateljstvu i suradnji sa Savjetom mladih Grada Vinkovaca. Potpisivanje je održano u velikoj Gradskoj vijećnici u Vinkovcima, a Sporazum su potpisali Luka Hećimović i predsjednica Savjeta mladih Grada Vinkovaca Loreta Kovačević.

Nazočne je u ime gradonačelnika Ivana Bosančića pozdravila pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Andrea Vinković. Prigodnim riječima obratio se i Luka Hećimović. Istaknuo je da je ovaj događaj dobar putokaz za buduću suradnju, upoznavanje i zajedničko djelovanje za dobrobit mladih. Uvjeren je , kako je dodao, da je ovo polazišna točka boljem i kvalitetnijem djelovanju unutar svakoga od Savjeta koji bi bili otvoreni za sve konstruktivne primjedbe, prijedloge, ideje te realizaciju i vrednovanje istih.Rad Savjeta mladih nije otvoren samo za njegove članove i zamjenike, već za sve zainteresirane društvene skupine koje žele djelovati na dobrobit šire zajednice, zaključio je Hećimović. Okupljene je pozdravio i Zoran Jekić te predstavio dosadašnji rad Savjeta mladih i planove za buduće aktivnosti. Domaćini su postavili veći broj pitanja te podijelili dosadašnja iskustva s gostima.

Zamjenik predsjednice Savjeta mladih Grada Vinkovaca Marko Brnjić iznio svoja dosadašnja iskustva, nove planove i ideje ka jedinstvenom cilju u poboljšanju i napretku svijeta mladih. Kroz ovu suradnju dvaju Savjeta može se postići puno toga, održati različite edukacije i organizirati brojne događaje u želji za što većim doprinosom u životu mladih.

Događaj je zaključila predsjednica domaćina SMGV Loreta Kovačević zahvalivši na dolasku te izrazila uvjerenje da će se dobra i konstruktivna suradnja dugoročno nastaviti kroz različite projekte i programe. Naglasila je da zajedništvom, trudom i radom možemo dosta toga postići i ostvariti za naše mlade. Mladi su onaj kotačić društva koji pokreće bolje sutra i uspješniju budućnost jer na njima svijet ostaje.a i bolju budućnost jer na mladima svijet ostaje.

IZVOR: SM Grada Požege

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn