SAJAM VJENČANJA U OSIJEKU – S dobrotvornim karakterom i brojnim poznatim Slavonkama i Slavoncima

Datum objave: 12. 1. 2020. | Kategorija: Gospodarstvo

OSIJEK – Osječki Sajam vjenčanja pripremio je za sve buduće mladence i ljubitelje vjenčanih manifestacija bogat dvodnevni program, a posebna je poslastica dobrotvorna gala revija na kojoj će poznati Slavonci i Slavonke prošetati modnom pistom i podržati dobrotvornu akciju Sajma namijenjenu podizanju svijesti o problemima djece s autizmom.

Nova godina, novi počeci, novi Sajam vjenčanja. I tako već 11. godinu za redom! Sajam vjenčanja Osijek nezaobilazna je adresa za sve one koji će uskoro reći sudbonosno ‘da’. Brojni domaći izlagači pripremaju 18. i 19. siječnja u najvećem regionalnom trgovačkom centru Portanova pregršt zanimljivosti i događanja kako bi pokazali ono najbolje iz svijeta vjenčanja. Posjetitelje očekuje raznovrsna ponuda, interaktivne radionice, degustacije slastica, atraktivni sajamski popusti uz koje budući mladenci mogu uštedjeti prilikom organiziranja svog dana iz snova… Na revijama će poznate modne kuće i saloni vjenčanica te etablirani hrvatski dizajneri prikazati vjenčane trendove u nadolazećoj sezoni.

Dobrotvorni karakter Sajma vjenčanja – za podizanje svijesti o problemima djece s autizmom

Osječki Sajam vjenčanja nastavlja činiti dobra djela za najmlađe, a već treću godinu za redom njegovo humanitarno djelovanje usmjereno je prema Udruzi obitelji djece s autizmom „DAR“ iz Osijeka. Dobrotvornom akcijom i kupnjom humanitarne srećke svi će posjetitelji na Sajmu moći podržati nakoliko projekata Udruge: *Sportom do rasta – za sportske stručno vođene radionice jer fizička aktivnost pomaže djeci s autizmom u poboljšanju tjelesnog, psihičkog i emocionalnog zdravlja i integracije u okolini; *radionice samozbrinjavanja i svladavanja osnovnih kulinarskih umijeća, čime se, kroz poticanje instrumentalnih aktivnosti pripreme jela i najosnovnije snalaženje u kuhinji te edukaciju o prevenciji ozljeda, postiže veća samostalnost i poboljšava kvaliteta života djece s autističnim poremećajem; *Zima s terapeutom – radionice organiziranog provođenja slobodnog vremena djece i odraslih s poremećajem autizma što podrazumijeva provedbu sadržaja vezanih uz akivnosti pripreme jednostavnih zdravih obroka te socijalizacijske i komunikacijske aktivnosti atraktivne i potrebne autističnoj djeci i odraslim osobama.

Dobrotvorni projekt podržat će i poznati Slavonci – glumice Ivana Vukićević i Petra Cicvarić, nogometaš Aljoša Vojnović, dogradonačelnica grada Osijeka Žana Gamoš, pjevač grupe Vigor Mario Roth, kondicijski trener Marko Kutleša, glazbenici Nera Mamić i Matej Podgoršćak te kantautorica Aklea Neon – koji će u subotu, 18. siječnja, u 18 sati na Gala modnoj reviji u TC Portanova prošetati pistom, u vjenčanim i večernjim haljinama i odijelima, te pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o problemima djece s autizmom. Ulaz na Sajam je besplatan.

PROGRAM:
Subota 18. 01. 2020.
09.00 Otvaranje sajma
12.00 Modna revija
15.30 Radionica: Sve tajne organizacije vjenčanja by Tihana Tomljanović, organizator vjenčanja
18.00 Gala modna revija
21.00 Zatvaranje sajma

Nedjelja 19. 01. 2020.
09.00 Otvaranje sajma
12.00 Modna revija
16.30 Radionica:Vjenčani trendovi- moda, make up, kosa, cvjetne dekoracije, slastice
18.00 Modna revija
21.00 Zatvaranje sajma

TEKST: S.P.           FOTO: Marko Dušak, Studio SpinakerGraphics

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn