RUKOMET – Nexe i Spačva odigrali pripremnu utakmicu u Požegi

Datum objave: 07. 8. 2020. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Zbog olujnog nevremena koje je poharalo Našice i okolicu te oštećenja sportske dvorane OŠ kralja Tomislava Našičani i Vinkovčani odigrali su pripremnu utakmicu u Požegi s rezultatom 33:22.

“Lijepo je da se napokon počelo igrati nakon duge pauze. Mi smo ipak u poodmakloj fazi priprema u odnosu na Spačvu i mislim da se to danas vidjelo, oni su tek krenuli i hvala im što su pristali na ovu utakmicu. Kao i svaka prijateljska utakmica, poslužila je i jednom i drugom treneru da vidi gdje mu je momčad. Dvorana? Nažalost već smo navikli na probleme, snalazimo se kako možemo, veliko hvala Aniću, RK Požega i Gradu koji su nam izašli u susret,” rekao je trener Nexea Hrvoje Horvat.

“Želim zahvaliti našim današnjim domaćinima, RK Požega i Gradu Požega koji su nam kao pravi susjedi izašli u susret i dali dvoranu da u njoj odradimo ovu utakmicu. U ovakvim uvjetima, od korone pa do ovog što se prije neki dan dogodilo u Našicama gdje nam je stradala dvorana, ali nažalost i čitav grad, imamo velikih problema s organizacijom utakmica. Zahvalio bih se i Spačvi koja je došla ovdje i unatoč problemima sa epidemiološkom situacijom u svojoj županiji odigrala vrlo dobru utakmicu. Svi klubovi iz regije su u sličnoj situaciji, mnoge granice su zatvorene i zaista smo u problemu organizirati utakmice. Što se momčadi tiče mislim da smo doveli prava pojačanja, da smo bolji nego prošle godine i vjerujemo da će naši navijači imati razloga za zadovoljstvo u sezoni koja je pred nama,” rekao je nakon utakmice sportski direktor Nexea i proslavljeni hrvatski reprezentativac Vedran Zrnić.

IZVOR: pozega.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn