RONILAČKI KLUB POŽEGA – Predstavljene novouređene prostorije kluba na Gradskim bazenima

Datum objave: 19. 8. 2020. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Članovi Ronilačkog kluba Požega na Gradskim bazenima predstavili su medijima svoje novouređene prostorije i prigodno se zahvalili na podršci u radu kluba kao i pomoći u akciji prikupljanja sredstava za kupovinu kompresora. Ronioci su zahvalili Javnoj ustanovi grada Požege,Požeškom sportskom savezu,svim medijima ali i pojedincima koji svojim donacijama podupiru rad kluba.

Posebne pohvale idu na račun Tomislava Brkića, bivšeg člana kluba koji se je preselio u Njemačku ali nije zaboravio na Ronilački klub i osim donacija kojima podržava rad kluba cilj mu je povezati požeški klub s klubovima u Njemačkoj.


Još uvijek se osjećaju posljedice krađe opreme koja se je Klubu dogodila prije nekoliko godina, tako da je cilj kluba ulagati u opremu koja je skupa,a zna se i oštetiti na brojnim eko akcijama ili intervencijama na koje idu članovi kluba.

Osim ulaganja u opremu ulaže se i u znanje članova kluba tako da ovaj mjesec voditelj ronjenja Zdenko Oroz ide na tečaj za instruktora ronjenja tako da će Klub po prvi put imati svog instruktora što znači da će svi budući članovi kluba tečaj moći obaviti u matičnom klubu.

TEKST: S.P./D. O         FOTO: D. O.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn