REGIONALNI DANI EU FONDOVA U POŽEGI – Sajam Eu fondova

Datum objave: 01. 9. 2018. | Kategorija: Gospodarstvo

1535792214img_6445

POŽEGA- U sklopu informativno-edukativnog događanja “Regionalni dani EU fondova” koje organizira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije na požeškom Trgu sv. Trojstva danas je održan Sajam EU fondova. Sajam je predstavio poduzetnike s područja Požeško-slavonske županije koji su ostvarili svoje poslovne ideje i unaprijedili poslovanje uz pomoć sredstava iz EU fondova.

Događanje su pozdravnim govorima otvorili Velimir Žunac, državni tajnik u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i požeško- slavonski župan Alojz Tomašević, a izlagače je obišao i požeški gradonačelnik Darko Puljašić sa zamjenikom Ferdinandom Trohom te gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić.

1535792204img_6432

U sklopu “Regionalnih dana EU fondova”, u utorak 4. rujna održat će se i besplatne edukacije u HGK Županijskoj komori Požega (Vukovarska 6) s početkom u 10 sati koje su namijenjene svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja EU fondova. Manifestaciju će pozdravnim govorima otvoriti Davor Huška, pomoćnik ministrice regionalnoga razvoja i fondova Europske unije te požeško-slavonski  župan Alojz Tomašević, a bit će održana i  panel diskusija Razvoj Požeško-slavonske županije kroz Fondove EU te stručno predavanje „EU fondovi kao mogućnost financiranja“ i „Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova?“.

TEKST: S. P.       FOTO: S. Č.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn