RADNA AKCIJA SA SRCEM – Požeški HDZ-ovci okrečili stan sugrađanki u teškoj životnoj situaciji

Datum objave: 20. 4. 2017. | Kategorija: Društvo

n

POŽEGA – Temeljni ogranak HDZ Centra i MO Centra odradili su još jednu humanitarnu akciju. Volonterski i s puno dobre volje okrečili su stan Mire Pudić, Požežanke koja se našla u teškoj životnoj situaciji, a dobri ljudi oko nje jednostavno su primijetili kako joj je potrebna pomoć.

Mira nije osoba starije životne dobi, ali razloga za pomoć je bilo, a oči pune suza dovoljno su zahvalile HDZ-ovim samaritancima. Ni vrag nije crn kao što kažu, stara je izreka pa stoga nije neobično da i HDZ-ovci članovi stranke koja je jednako omražena koliko i omiljena, znaju itekako pokazati veliko srce.

“U suradnji s Mjesni odborom Centar i kolegom Mislavom Boićem radimo slične akcije već dulje vrijeme. Stoga ovo nije izdvojeni slučaj, u proteklom vremenu pomagali smo osobama starije životne dobi od pomoći u kući, dostave lijekova do cijepanja drva za ogrjev do svakodnevnog odlaska u trgovinu. Akcije nastavljamo kada je riječ o osobama starije životne dobi, svima koji su u potrebi, bili članovi naše stranke ili ne. Temeljni ogranak Centar Hrvatske demokratske zajednice i Mjesni odbor će pomoći, dovoljno je samo da se jave, ne samo u predizborno vrijeme i za vrijeme izbora, mi to radimo tijekom cijele godine i mislim da je to lijep potez. Konačno, i sam bih volio kada budem stariji da, ako zatreba, imam takvu pomoć,” rekao je predsjednik TO Centar HDZ Igor Krizmanić.

nn

“Naša građanka našla se u teškoj životnoj situaciji i obratila za pomoć. Smatram da je upravo ovo način na koji lokalna samouprava kroz temeljne ogranke i mjesne odbore može i treba pomagati svojim sugrađanima,” naglasio je predsjednik Gradskog odbora HDZ-a i kandidat za gradonačelnika Darko Puljašić, čestitajući svojim članovima na još jednoj humanitarnoj akciji.
“Što bih mogla reći? Zahvalna sam gospodinu Darku Puljašiću, Igoru, Mislavu, Rajku Augustinoviću i svima ostalima koji su izašli u susret. Nikada nisam tražila pomoć, kroz život se borim sama i ovo mi je veliko iznenađenje. Puno im svima hvala,” rekla je gospođa Mira.

TEKST: S. P.       FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn