PUMA IDE DALJE – Brodsko posavska županija 14 godina sufinancira Program usavršavanja menadžera

Datum objave: 15. 2. 2020. | Kategorija: Gospodarstvo

SLAVONSKI BROD – S ciljem razvoja gospodarstva i poduzetničke klime, kao i stvaranja čvrste i široke baze specifičnih znanja i vještina, Brodsko posavska županija već 14. godina provodi Program usavršavanja managera PUMA Hrvatske udruge poslodavaca. Novi ugovor o sufinanciranju programa potpisali su župan Danijel Marušić i Ivica Sarić iz Regionalnog ureda HUP-a u Osijeku.

Program usavršavanja managera – PUMA Hrvatske udruge poslodavaca jedinstveni je program koji se diljem Hrvatske provodi od 2006. s ciljem edukacije i stručnog usavršavanja kako poduzetnika tako i nadarenih studenata završnih godina sveučilišta i veleučilišta. Program se temelji na održavanju seminara pod vodstvom stručnih predavača koji obrađuju najaktualnije teme iz područja financija, računovodstva, knjigovodstva, izmjena zakona i druge problematike bitne za uspješno poslovanje.

Riječ je o vrsti edukacije kroz koju polaznici programa dobivaju priliku da na zanimljiv način usvoje nova stručna i praktična ekonomska znanja neophodna za uspjeh u izazovnim poduzetničkim vodama. Program Puma, s ciljem razvoja gospodarstva i poduzetničke klime, te stvaranja čvrste i široke baze specifičnih znanja i vještina, već 14.godina provodi i Brodsko posavska županija, sufinancirajući ga temeljem programa razvoja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva za razdoblje od 2014. do 2020. godine, u iznosu od 50 tisuća kuna.

Program se provodi kroz deset mjesečnih cjelodnevnih seminara i usmjeren je prema poduzetnicima, direktorima, vlasnicima i djelatnicima tvrtki s područja županije, kao i nadarenim studentima Veleučilišta u Slavonskom Brodu i Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera iz Osijeka. PUMA na najbolji način doprinosi razvoju gospodarstva i poduzetničke klime, prepoznajući specifične teme prisutne u praksi određenih tvrtki i podneblja, a veliko zanimanje i broj polaznika iz godine u godinu potvrđuju kako Program stvara stvara čvrstu i široku bazu specifičnih znanja i vještina usmjerenih ka razvoju gospodarstva i poduzetništva kojima je moguće podići učinkovitost i kvalitetu upravljanja u svojem poslovanju. Ugovor o sufinaciranju spomenutog Programa potpisali su župan Brodsko-posavske županije Danijel Marušić te Ivica Sarić iz Regionalnog ureda HUP-a u Osijeku.

TEKST: S. T.       FOTO: BPŽ

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn