PU POŽEŠKO-SLAVONSKA: Upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 2,14 promila

Datum objave: 27. 5. 2021. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 55-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U srijedu 26. svibnja 2021. oko 18.15 sati između mjesta Nova Lipovica i Latinovac, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili teretni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, kojim je upravljao 55-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,14 promila i koji kod sebe nije imao osobnu iskaznicu ni vozačku dozvolu, niti bilo koji drugi dokument kojim bi dokazao svoj identitet. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 55-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

U srijedu 26. svibnja 2021. oko 7.20 sati u Kutjevu na raskrižju ulica Republike Hrvatske i Zagrebačke, 53-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja oduzela je prednost prolaska 38-godišnjem vozaču koji je upravljao teretnim automobilom marke „Ford“, požeških registarskih znaka. Nakon udara došlo je do odbacivanja „Forda“ na travnatu površinu i oštećenja čempresa u vlasništvu 73-godišnjaka te udara u parkirani osobni automobil marke „Ford“ u vlasništvu 43-godišnjakinje koji je odbačen na traktorski priključak. Protiv 53-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Pleternici u Ulici Matije Gupca te u mjestu Vukojevica.

TEKST: S. P. / PU PS       FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn