PU POŽEŠKO-SLAVONSKA: U prometnim nesrećama dvije osobe teško ozlijeđene

Datum objave: 02. 6. 2022. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – U protekla 24 sata policijski službenici zabilježili su na području PU požeško-slavonske dvije prometne nesreće s teško ozlijeđenim osobama. U Biškupcima je teško ozlijeđeno devetogodišnje dijete koje je palo s bicikla, a u Ruševu alkoholizirani vozač traktora koji je udario u betonski stup.

U srijedu 1. lipnja 2022. oko 18.25 sati u mjestu Biškupci devetogodišnje dijete upravljalo je biciklom te uslijed neprilagođene brzine na nizbrdici palo na kolnik i teško se ozlijedilo. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Istoga dana oko 21 sat u mjestu Ruševo, 56-godišnjak koji je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 2,04 promila upravljao traktorom marke „Massey“, požeških registarskih oznaka sletio je na poljoprivrednu površinu i udario u betonski stup. 56-godišnjak je teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Dogodio se bijeg s mjesta prometne nesreće u Kutjevu u Ulici Republike Hrvatske i prometna nesreća s materijalnom štetom u Pleternici na Trgu Hrvatskih branitelja.

TEKST: S. P.                FOTO: S. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn