PU POŽEŠKO-SLAVONSKA: Priveden zbog prijetnje i nedozvoljenog posjedovanja oružja

Datum objave: 24. 11. 2021. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Policijski službenici u obiteljskoj kući 63-godišnjaka s područja Požege pronašli su četiri puške, zračnu pušku, 23 komada patrona i 59 komada raznog streljiva, a koje je nedozvoljeno posjedovao.

U utorak 23. studenoga 2021. policijski službenici su zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Prijetnja“ na štetu 74-godišnjakinje s područja Požege, temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu, pretražili obiteljsku kuću na području Požege u kojoj prebiva 63-godišnjak prilikom čega su pronašli četiri puške, zračnu pušku, 23 komada patrona i 59 komada raznog streljiva, a koje je nedozvoljeno posjedovao.

Protiv njega slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“ kao i optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz posebno izvješće kao dopunu kaznene prijave, predan pritvorskom nadzorniku.

TEKST: S. P./ PU PS                  FOTO: S. Pok (ilustracija)

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn