PU POŽEŠKO-SLAVONSKA – Preventivna aktivnost „Zaštitite svoju imovinu na bazenima“

Datum objave: 05. 7. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Policijska uprava požeško-slavonska i ove godine provodi preventivnu aktivnost „Zaštitite svoju imovinu na bazenima“. Danas je na gradskim bazenima održan sastanak na kojem su predstavljene mjere prevencije koje će se poduzimati tijekom ove ljetne sezone na bazenima.

Policijski službenik za nadzor i planiranje – za prevenciju Miro Miličević, policijska službenica za nadzor i potporu za prevenciju Suzana Mikel i kontakt policajac Policijske postaje Požega Dražen Lednicki danas su na gradskim bazenima održali sastanak  s ravnateljem Javne ustanove „Sportski objekti Požega“ Antom Brkićem, voditeljem bazena Krešimirom Čuljkom te voditeljem Spasilačke službe Zdenkom Oroz. Na sastanku su predstavljene mjere prevencije koje će se poduzimati tijekom ove ljetne sezone na bazenima.

Također su prezentirani prigodni promidžbeni materijali (letci i plakati) koji su postavljeni na vidljiva mjesta na prostoru bazena, dok će kontakt policajac kroz obavljanje službe dijeliti građanima letke s korisnim savjetima.

Za napomenuti je da ove godine školu plivanja pohađa preko 400 djece te da će policijski službenici kontinuirano obilaziti prostor bazena i provoditi preventivne aktivnosti u cilju suzbijanja krađa i drugih nezakonitih radnji.

TEKST: S. P.      FOTO: PU PS

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn