PU POŽEŠKO-SLAVONSKA: Pod utjecajem alkohola od 1,60 promila “posuđenim” vozilom sletjela s kolnika

Datum objave: 19. 10. 2021. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Osobnim automobilom koje je vlasnik ostavio na parkiralištu otključanog i s ključevima u vozilu, pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,60 promila 42-godišnjakinja je sletjela u putni kanal. Vozačica je završila na triježnjenju, a vlasniku automobila naplaćena je novčana kazna.

U ponedjeljak 18. listopada 2021. oko 0.20 sati u Požegi u Mlinskoj ulici, 42-godišnja vozačica koja je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,60 promila upravljala osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, nije se kretala sredinom obilježene prometne trake te je vozilom sletjela u putni kanal.

Policija je utvrdila da se navedeni osobni automobil prethodno nalazio na parkiralištu ugostiteljskog objekta u Požegi u Mlinskoj ulici, a kojega je 19-godišnji vlasnik ostavio otključanog i s ključevima u vozilu. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 42-godišnjakinja je smještena u posebnu prostoriju policije i protiv nje slijedi prekršajni nalog, dok je 19-godišnjaku naplaćena novčana kazna zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

TEKST: S.P.              FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn