PU POŽEŠKO-SLAVONSKA – Najava akcije nadzora brzine

Datum objave: 08. 8. 2021. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Od 9. do 15. kolovoza 2021., na području PU požeško-slavonske provodit će se pojačane aktivnosti usmjerene na nadzor brzine kretanja vozila, dok će ciljana akcija nadzora brzine biti provedena u četvrtak, 12. kolovoza u vremenu od 12 do 20 sati.

Temeljem plana preventivnog i represivnog postupanja policije u cestovnom prometu za 2021., te naloženog poduzimanja mjera pojačanog nadzora prometa usklađenog s akcijama ROADPOL-a za 2021., a u cilju povećanja stupnja sigurnosti prometa na cestama, te smanjenja broja i posljedica prometnih nesreća, tijekom narednog tjedna, odnosno u razdoblju od 9. do 15. kolovoza 2021., na području PU požeško-slavonske provodit će se pojačane aktivnosti usmjerene na nadzor brzine kretanja vozila, dok će ciljana akcija nadzora brzine biti provedena u četvrtak, 12. kolovoza u vremenu od 12 do 20 sati.

Istovremeno i tijekom nastupajućeg vikenda, policijski službenici će provoditi pojačani nadzor prometa usmjeren na prekršaje koji najčešće dovode do prometnih nesreća. Pojačani nadzor, vodeći računa da se ne stvaraju zastoji u odvijanju prometa, policijski službenici će provoditi na više nadzornih mjesta na cestama naše županije stoga upozoravamo vozače da se pridržavaju prometnih propisa.

TEKST: S. P.             FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn