PU POŽEŠKO-SLAVONSKA – Iz Policije službeno potvrdili kršenje mjera samoizolacije

Datum objave: 16. 3. 2020. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Policijski službenici su tijekom ovog vikenda, odnosno od 13. do 15. ožujka, zaprimili četiri dojave građana o mogućim kršenjima mjera samoizolacije na području PU požeško-slavonske. Pozivaju se građani da sve sumnje u kršenje mjera samoizolacije dojave na brojeve 112 ili 192, a informacije mogu dostaviti i putem e-maila pozesko-slavonska@policija.hr

Nakon što smo od načelnika Policijske uprave požeško-slavonske Željka Grgića na konferenciji za novinare Stožera CZ Požeško-slavonske županije usmeno doznali kako je bilo kršenja mjera samoizolacije, iz Policijske uprave dobili smo i službenu potvrdu uz upozorenje svima kojima je izrečena mjera samoizolacije:

Policijski službenici su tijekom ovog vikenda, odnosno od 13. do 15. ožujka, zaprimili četiri dojave građana o mogućim kršenjima mjera samoizolacije na području PU požeško-slavonske te žurno i  detaljno provjerili sve dojave  i prikupili informacije prilikom čega su utvrdili tri slučaja  kršenje mjera samoizolacije  o čemu će obavijestiti Državni inspektorat radi poduzimanja daljnjih mjera.  Policijska uprava požeško-slavonska apelira na sve građane da se odgovorno ponašaju i provode mjere samozaštite te se pridržavaju svih dosad donesenih uputa i preporuka. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Upozoravaju se osobe kojima je izrečena mjera samoizolacije da se strogo pridržavaju navedene mjere i uputa sanitarnih inspektora, odnosno epidemiologa. Također se pozivaju građani da sve sumnje u kršenje mjera samoizolacije dojave na brojeve 112 ili 192, a informacije mogu dostaviti i putem e-maila pozesko-slavonska@policija.hr. Policijski službenici će provjeriti svaku dojavu te će se protiv osoba koje ugrožavaju zdravlje drugih ljudi poduzeti zakonom propisane sankcije.

TEKST: S. P.       FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn