PU POŽEŠKO-SLAVONSKA: Dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

Datum objave: 02. 6. 2021. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Policijski službenici PU požeško-slavonske prvog dana lipnja zabilježili su dvije prometne nesreće – u Požegi i na državnoj cesti D-51 nedaleko Jakšića.

U utorak, 1. lipnja 2021., oko 8.55 sati, u ulici Osječkoj u Požegi, 37-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom marke „Mazda“, požeških registarskih oznaka, te oduzeo prednost prolaska 45-godišnjem vozaču osobnog automobila marke „Opel“, također požeških registarskih oznaka, koji se kretao cestom koja je prometnim pravilom određena kao cesta sa prednošću prolaska. 37-godišnjaku će biti izdan prekršajni nalog zbog nepoštivanja prednosti prolaska.

Istoga dana, oko 9.40 sati, na državnoj cesti D-51, nedaleko mjesta Jakšić, 51-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom marke „MAN“ s pridodanom poluprikolicom požeških registarskih oznaka, zbog nepropisnog pretjecanja udario je u osobni automobil marke „Ford“ požeških registarskih oznaka, kojim je upravljala 24-godišnja vozačica. Nakon prometne nesreće, vozač teretnog automobila napustio je mjesto događaja, a da oštećenoj nije ostavio ili na drugi način s istom razmijenio podatke o sebi i vozilu s kojim je počinio štetu, te je naknadno nađen i bit će mu izdan prekršajni nalog zbog nepropisnog pretjecanja i napuštanja mjesta događaja.

TEKST: S.P./ PU PS           FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn