PU POŽEŠKO-SLAVONSKA: Dovršena kriminalistička istraživanja

Datum objave: 22. 9. 2022. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA -Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom s područja Pleternice kojeg se sumnjiči za kazneno djelo “Prijevara” i nad 41-godišnjakinjom s područja Pleternice koju se sumnjiči za počinjenje kaznenog djela “Tjelesna ozljeda”

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Pleternice kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Prijevara“. Naime, osumnjičeni je u razdoblju od veljače do srpnja 2022. kao dostavljač hrane na ruke uzimao novac od 88-godišnjakinje korisnice s područja Požege, a koji nije uplaćivao na račun nadležne ustanove već je novac zadržao za sebe.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjom hrvatskom državljankom s područja Pleternice koju se sumnjiči da je počinila kazneno djelo „Tjelesna ozljeda“. Naime, osumnjičena je dana 31. kolovoza 2022. oko 12 sati u Požegi u prostorijama visokoškolske ustanove verbalno i tjelesno napala 41-godišnjakinju koja je tom prilikom lakše ozlijeđena. Vezano za navedena kaznena djela slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu kao nadopuna kaznenih prijava.

TEKST: S. P./ PU PS              FOTO: S. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn