PU POŽEŠKO-SLAVONSKA: Dovršena kriminalistička istraživanja

Datum objave: 11. 6. 2022. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjim hrvatskim državljaninom sa područja Požege kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Povreda vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga“ te pronevjerio više od 179 tisuća kuna.Dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad Kutjevčankom koja je krala po trgovinama.

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjim hrvatskim državljaninom sa područja Požege kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Povreda vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga“, naime on je kao odgovorna osoba udruge s područja Požege podigao novac s računa navedene udruge u iznosu od preko 179.000,00 kuna, a da je za utrošak gotovine posjedovao samo djelomičnu dokumentaciju, odnosno vodio je poslovne knjige na način da je unosio neistinite podatke čime je bila otežana preglednost poslovanja i utvrđivanja imovinskog stanja.

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjom hrvatskom državljankom s područja Kutjeva koju se sumnjiči da je počinila više kaznenih djela „Krađa“, naime ona je u vremenu od 2. lipnja do 10. lipnja 2022. iz više trgovina na području Požege „DM“, „NTL“, „KONZUM“, „PEPCO“, „PLODINE“ i „LJEKARNE ŠKOKO“ otuđila razne kozmetičke, odjevne i prehrambene proizvode.

TEKST: S. P.                FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn