PU POŽEŠKO-SLAVONSKA: 16-godišnjak upravljao vozilom i pobjegao s mjesta prometne nesreće

Datum objave: 19. 5. 2021. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Nakon prometne nesreće 16-godišnjak je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao te je naknadno pronađen i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U utorak 18. svibnja 2021. oko 15 sati u Požegi u Ulici Vanje Radauša, 16-godišnjak je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka kojemu je isteklo važenje prometne dozvole te uslijed polukružnog okretanja u raskrižju, nije pravovremeno pritisnuo papučicu kočnice prilikom čega je dijelom vozila došlo do naleta na betonski rubnik, a potom do udara u metalnu ogradu u vlasništvu 64-godišnjaka.

Nakon prometne nesreće 16-godišnjak je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao te je naknadno pronađen i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

TEKST: S. P. / PU PS      FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn