PU BRODSKO-POSAVSKA : U teškoj prometnoj nesreći dvije osobe smrtno stradale

Datum objave: 01. 11. 2019. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – U četvrtak (31.listopada), u 21.45 sati, u Dragovcima (općina Nova Kapela), dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, a dvije osobe teško ozlijeđene, izvijestili su iz slavonskobrodske policije.

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška u nazočnosti zamjenika Županijskog državnog odvjetnika u Slavonskom Brodu obavili su očevid kojim je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo na način da se 21-godišnji vozač osobnim automobilom kretao istočnom prometnom trakom od juga u smjeru sjevera. U jednom trenutku vozač je krećući se nepropisnom brzinom vozilom prešao na suprotnu prometnu traku, sletio s kolnika u odvodni kanal i udario u betonski kolni ulaz, a potom i u osobni automobil koji je bio parkiran na kolnom ulazu (vlasništvo 53-godišnjaka) te u pročelje obiteljske kuće.

U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno su stradali 21-godišnji vozač i 18-godišnji suvozač, a 16-godišnji i 19 godišnji putnici u vozilu teško ozlijeđeni te su prevezeni u Opću bolnicu „Nova Gradiška“ na ukazivanje liječničke pomoći i daljnje liječenje. Policijski službenici podnose izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

TEKST: S. P. / PU BP         FOTO: PU BP

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn