PU BRODSKO-POSAVSKA: U prometnoj nesreći teško ozlijeđen motociklist

Datum objave: 06. 4. 2022. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – U utorak, 5. travnja oko 22 sata, na kolniku ulice E. Kumičića u Slavonskom Brodu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teške tjelesne ozljede zadobio 23-godišnji motociklist.

Policijski službenici su, provedenim očevidom, utvrdili da je do prometne nesreće došlo na način da se 23-godišnji mladi vozač neregistriranim, neosiguranim i tehnički neispravnim motociklom, kretao kolnikom spomenute ulice od sjevera u smjeru juga. S parkirališnog prostora, osobnim automobilom se uključivala u promet 20-godišnjakinja, a da prethodno nije propustila motocikl koji se kretao kolnikom ulice E. Kumičića. U namjeri izbjegavanja udara u osobni automobil, vozač motocikla je naglo zakočio i izgubio nadzor, nakon čega je došlo do pada vozača na kolnik i udara motocikla u automobil.

Daljnim provjerama, policijski službenici su utvrdili da je 23-godišnji vozač upravljao motociklom pod utjecajem alkohola u iznosu od 1,30 g/kg alkohola u organizmu te da ne posjeduje kategoriju za upravljanje motociklom, kao i da mu je vozačka dozvola poništena zbog kaznenih bodova. U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 23-godišnji vozač motocikla, kojemu je liječnička pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu, gdje je zadržan na liječenju. O prometnoj nesreći, dostavit će se izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

TEKST: S. P./ PU BP                        FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn