PU BRODSKO-POSAVSKA: Samo strpljivošću i suzdržanim ponašanjem možemo pobijediti ovog nevidljivog neprijatelja

Datum objave: 13. 4. 2020. | Kategorija: Društvo

SLAVONSKI BROD – Policijski službenici nastavljaju i danas s nadzorima provođenja odluka i propisanih mjera, te obilascima brodskih i novogradiških šetnica, trgova, parkova, igrališta i drugih mjesta na području Policijske uprave brodsko-posavske, koja su inače omiljena okupljališta građana.

U nastavku nadziranja provođenja odluka Stožera civilne zaštite, neposredno pred blagdan Uskrsa, snimkama iz zraka pomoću dronova, na području Slavonskog Broda, uočena su neprihvatljiva okupljanja građana na području Slavonskog Broda, a temeljem čega su intervenirali policijski službenici upozoravajući građane da se raziđu.

Policijski službenici nastavljaju i danas sa nadzorima provođenja odluka i propisanih mjera, te obilascima brodskih i novogradiških šetnica, trgova, parkova, igrališta i drugih mjesta na području Policijske uprave brodsko-posavske, koja su inače omiljena okupljališta građana.

Policija apelira na građane da ostanu doma u krugu obitelji, suzdrže se od socijalnih kontakata, te se pridržavaju odluka i propisanih mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. “Samo strpljivošću i suzdržanim ponašanjem možemo zajednički pobijediti ovog nevidljivog neprijatelja. Čuvajmo svoje zdravlje i zdravlje drugih i ostanimo doma!” poručili su iz PU bordsko-posavske.

TEKST: S. P.       FOTO: brodsko-posavska-policija

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn