PU BRODSKO-POSAVSKA: Privremena regulacija prometa na blagdan Svih Svetih

Datum objave: 30. 10. 2020. | Kategorija: Društvo

SLAVONSKI BROD – Povodom blagdana Svih Svetih i ove godine se očekuje povećano prometovanje vozila, te će promet na području Slavonskog Broda, od 31. listopada, od 7 sati, do 1. studenoga 2020. godine, do 20 sati, biti privremeno reguliran na poseban način, izvijestili su iz PU brodsko-posavske.

U blizini gradskog groblja, Ulicom Ksavera Šandora Đalskog promet će se odvijati jednosmjerno u smjeru sjevera od Štrosmajerove do Zrinske ulice, te će se promet cestom u naselju A. Hebranga također odvijati jednosmjerno u smjeru juga od prilaza iz bloka 4 do raskrižja s ulicama Sv. Lovre i Štrosmajerove. Promet preko mosta (preko Glogovice) će se odvijati jednomjerno u smjeru zapada, dok će Ulica Svetog Lovre biti zatvorena za promet u zoni groblja, od pristupne ceste u naselju A. Hebranga do raskrižja s Ulicom Ferde Filipovića. Promet za pješake će se odvijati iz smjera zapada prema mostu na Glogovici, od raskrižja Štrosmajerove ulice u smjeru istoka i obrnuto.

Dana 1. studenoga od 8 do 17 sati, u blizini gradskog groblja, u Novoj Gradiški, promet će biti zatvoren za sva vozila u dijelu Željezničke i Kolodvorske ulice, te će se isti odvijati obilaznim smjerovima sukladno privremenoj prometnoj signalizaciji.
Preporučujemo građanima, ukoliko mogu da ranije posjete grobna mjesta svojih najmilijih, po mogućnosti pješice, kako bi se izbjegle nepotrebne gužve na blagdan.

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske će po potrebi i vlastitoj procjeni fizički regulirati promet na frekventnijim raskrižjima i prometnicama. Važno je pritom da građani budu strpljivi i tolerantni, pridržavaju se prometne signalizacije, te uputa policijskih službenika. Također podsjećaju građane na odluke i preporuke Stožera civilne zaštite, obvezu držanja socijalnog razmaka, odnosno korištenja zaštitnih sredstava.

TEKST: S. P./ PU BP       FOTO: PU BP

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn