PU BRODSKO-POSAVSKA: Privremena regulacija prometa na blagdan Svih Svetih

Datum objave: 28. 10. 2021. | Kategorija: Društvo

SLAVONSKI BROD – Povodom blagdana Svih Svetih i ove godine se očekuje povećano prometovanje vozila, te će promet na području Slavonskog Broda, od 30. listopada, od 7 sati, do 1. studenoga 2021. godine, do 20 sati,  biti privremeno reguliran na poseban način, stoji u obavijesti iz PU brodsko-posavske.

U blizini gradskog groblja, Ulicom Ksavera Šandora Đalskog, promet će se odvijati jednosmjerno u smjeru sjevera od Strossmayerove do Zrinske ulice, te će se promet cestom u naselju Andrije Hebranga također odvijati jednosmjerno, u smjeru  juga od prilaza iz bloka 4 do raskrižja s ulicom Sv. Lovre i Strossmayerove ulice.

Promet preko mosta (preko Glogovice) će se odvijati jednomjerno u smjeru zapada, dok će  Ulica Svetog Lovre biti zatvorena za promet u zoni groblja, od pristupne ceste u naselju A. Hebranga do raskrižja s Ulicom Ferde Filipovića.

Promet za pješake će se odvijati iz smjera zapada prema mostu na Glogovici, od raskrižja Strossmayerove ulice i K. Š. Đalskog do gradskog groblja, južnim prometnim trakom Strossmayerove ulice u smjeru istoka i obrnuto.

Dana 1. studenog od 8 do 17 sati, u blizini gradskog groblja, u Novoj Gradiški, promet će biti zatvoren za sva vozila u dijelu Željezničke (od raskrižja s ulicom Ivana Gorana Kovačića u smjeru gradskog groblja) i Kolodvorske ulice (od raskrižja s ulicom Alojzija Stepinca u smjeru gradskog groblja), te će se isti odvijati obilaznim smjerovima sukladno privremenoj prometnoj signalizaciji.

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske će po potrebi i vlastitoj procjeni fizički regulirati promet na frekventnijim raskrižjima i prometnicama. Važno je pritom da građani budu strpljivi i tolerantni, pridržavaju se prometne signalizacije, te uputa policijskih službenika.

TEKST: S.P./ PU BP              FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn