PU BRODSKO-POSAVSKA: Potraga za nestalim Darko Betlachom se nastavlja

Datum objave: 16. 5. 2023. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske nastavljaju potragu za 35-godišnjim Darkom Betlachom iz Cernika sukladno objavi u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba Nestale-osobe.

Traganje za nestalim je započelo odmah nakon zaprimljene dojave o nestanku, u Policijskoj postaji Nova Gradiška, dana 13. svibnja, u 22.05 sati. U potrazi sudjeluju policijski službenici temeljne, kriminalističke i interventne policije kao i vodiči sa službenim psima, zajedno sa pripadnicima HGSS-a, dobrovoljnih vatrogasnih društava, lovačkih društava, odnosno udruga, mnoštvom mještana i drugih građana.Unazad dva dana pretraženo je nekoliko desetaka kilometara užeg i šireg područja od mjesta nestanka (Cernik), a pretragu dodatno otežavaju nepovoljni vremenski uvjeti (kiša).

Jučer (15. svibnja), oko 18 sati,  u Visokoj Gredi, u potoku Šumetlica, pronađena je jakna, koja sukladno potvrdi člana obitelji pripada nestalom.
Dosadašnje mjere i radnje traganja nisu rezultirale pronalaskom nestalog te se nastavlja opsežna potraga za istim.

Policija poziva građane ukoliko imaju saznanja o nestalom da obavijeste najbližu policijsku postaju, odnosno nazovu na brojeve telefona 192 ili 112. Također, informaciju mogu dostaviti i putem e-maila na adresu nestali@nestali.hr.

TEKST: S. P. / PU BP                FOTO: S. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn