PU BRODSKO-POSAVSKA: Pojačani nadzor javnih prostora

Datum objave: 20. 3. 2020. | Kategorija: Društvo

SLAVONSKI BROD – Policijski službenici policijske uprave brodsko-posavske ovaj vikend i ubuduće, obilazit će i nadzirati mjesta na kojima se okuplja veći broj osoba, poput školskih i dječjih igrališta. Iz PU brodsko-posavske upućuju apel građanima da ostanu u svojim domovima osim ukoliko nije nužan odlazak na radno mjesto, ljekarnu ili slično

U cilju smanjenja rizika od širenja korona virusa, policijska uprava brodsko-posavska opetovano poziva građane na odgovorno i disciplinirano samozaštitno ponašanje uz pridržavanje svih propisanih mjera. Potrebno je osigurati opću higijenu i ograničiti socijalne kontakte, pridržavajući se mjera socijalnog distanciranja.Osobe kojima je izrečena mjera samoizolacije se pozivaju na pridržavanje mjera samoizolacije.

Policijski službenici policijske uprave brodsko-posavske će, ovaj vikend i ubuduće, obilaziti i nadzirati mjesta na kojima se okuplja veći broj osoba, poput školskih i dječjih igrališta, stoga upućujemo apel građanima da ostanu u svojim domovima osim ukoliko nije nužan odlazak na radno mjesto, ljekarnu ili slično.

IZVOR: PU BP

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn